SERVICES

Persoonlijk interieur advies

Graag werk ik met je samen om te helpen met het inrichten en stylen van je huis. Ik kom eerst langs voor een kennismaking waarbij we doorspreken wat er nodig is en wat ik kan doen. Met jouw eigen input maak ik een persoonlijk plan in de vorm van een digitaal boek. Denk hierbij aan moodboards, kleuradvies, materiaaladvies, ideale indeling een lichtplan of oplossingen voor specifieke punten. Hiermee kan je zelf aan de slag of ik help je graag met de uitvoering.

Styling en Shopping

Wil je dat ik het gemaakte plan ook voor je uitvoer? Leuk! Met mijn kennis van de markt weet ik waar producten gekocht kunnen worden die in jouw stijl passen. Inkopen, meubelen op maat, alles op de juiste plek zetten en het gezellig maken; ik neem het graag uit handen!

Zakelijk interieur advies

Ook voor een kantoor, horeca of werkomgeving is een passend interieur belangrijk. Door te kijken naar de mensen die er gebruik van maken en de identiteit van het bedrijf kom ik met interieurconcepten en is er van alles mogelijk.

Verkoopstyling

Je huis in de verkoop? Met een fijne uitstraling voor de bezichtigingen, open dag en foto’s heb je net dat beetje extra. Ik zorg voor een plan, aanschaf van eventuele extra producten en dat het huis er op z’n best uitziet voor de verkoop.

Ook kan ik de foto’s voor de verkoop maken.

Fotografie

Inmiddels heb ik veel ervaring met het fotograferen van ruimtes en producten. Voor sfeer en styling op beeld heb ik een goed gevoel en weet dit ook vast te leggen met mijn camera.

 

 

Advertenties