Kantoorpand Nijmegen

Deze opdracht was voor een uitgeverij gevestigd in een prachtig pand uit begin 1900. Ze zitten al heel lang in het pand en de inrichting is gedateerd, het is tijd voor een opfrisser. Ze houden van de klassieke sfeer van het pand en willen voor personeel en klanten een fijne warme sfeer uitstralen. Graag willen ze ook gaan flexwerken in het pand en zorgen voor meer beweging en een diversiteit aan soorten werkplekken.

Met een bestaand groot schilderij en de wens voor een natuurlijk stijl maakte ik voor hen een stijlplan en een indeling van de verschillende verdiepingen.

NWST NijmegenNWST Nijmegen2

Ik wilde de klassieke uitstraling van het pand combineren met een moderne manier van werken. Naast een aantal moderne zit-sta bureaus komen er een werktafel in een nis, een hoge werktafel met krukken, een bibliotheek en een echte Herenkamer.

NWST Nijmegen1

Dit is 1 van de 3 verdiepingen.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s