Benedenwoning Amsterdam

Wob en Loes wonen inmiddels 4 jaar in de Baarsjes en hebben een fijne Amsterdamse benedenwoning, met tuin (!!). Met hun eerste kindje op komst willen ze graag wat meer ruimte in huis, een babykamer en een wat modernere look in hun interieur. Wat is de beste indeling als ze het huis uitbouwen? En welke eettafel moeten ze bijvoorbeeld kiezen?

Ik maakte voor hen een persoonlijk stijlboek met voor elke ruimte in huis een sfeer en ideeën voor de inrichting. Ook ging ik een dag mee shoppen en hebben we die gave eettafel gevonden! Onder andere…

WenL

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s